السجق (الصوصيص)

السجق (الصوصيص)

السجق (الصوصيص)
  • المقادير:
  • 1/2 كيلو سجق
  • ثمرة طماطم
  • 2 ثمرة فلفل رومى
  • 3 فصوص ثوم كبير
  • قليل من زيت الذره
  • ملح
  • طريقة التحضير:
يقطع الفلفل و الطماطم و الثوم الطبخ: نضع القليل من الزيت فى طاسه تيفال على النار ونضع السجق ونقلبه حتى يتحمر من الجانبين نضع الطماطم والفلفل والثوم و نضعف النار حتى تمام السوا يوضع السجق فى العيش بعد دهنه بقليل من المسترده+سلطة الطحينه ملاحظات: من الممكن تقطيع السجق اذا كان سيقدم فى طبق
;